Karagöl İlkokulu
KARAGÖL MAH. KARAGÖL KÜME EVLERİ KARAGÖL ILKOKULU BLOK NO 97/1 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
karagolio46gmail.com

VİZYON

Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul olmak.

MİSYON

Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen Atatürk ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirmek.

Normal Öğretim

08.30 / 14:10

Kahramanmaraş iline 70 km, Pazarcık ilçesine 26 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kahramanmaraş iline 70 km, Pazarcık ilçesine 26 km uzaklıktadır. Mahallede ilköğretim okulu mevcuttur. Mahallenin içme suyu şebekesi mevcuttur ve köy halkı kendi imkânları ile şebeke kurmuştur.kanalizasyon şebekesi var. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.